Dieta 18 - 24 maj

18 - 24 majPoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątekSobotaNiedziela
ŚniadanieRacuszki owsiane, sałatka owocowa i kremowy jogurt naturalnyGalaretka drobiowa z warzywami, naszym pieczywem i sosem jogurtowo-majonezowymMusli zbożowe z orzechami, suszonymi owocami i jogurtemOmlet z twarogiem wędzonym i dymką podany z naszym pełnoziarnistym pieczywem i świeżymi warzywami.Owsianka kokosowa z owocami tropikalnymi.Wrap z serem i warzywami z sosem koktajlowym.Pudding z chleba tostowego z owocami czerwonymi,galaretką i serkiem waniliowym.
II ŚniadanieFilet z dorsza na zielonych sałatach z warzywami i sosem jogurtowo-czosnkowym.Kisiel żurawinowy z kremem waniliowym.Łosoś wędzony na mieszanych sałatach z pomidorkami,czerwoną cebulą i świeżym ogórkiem z dressingiem balsamicznym.Koktajl owocowo maślankowyMieszane owoce.Nasze ciasto śliwkowe Koktajl warzywny
ObiadWegetariańskie gołąbki kurpiowskie w sosie grzybowym,kaszą pęczak i surówką z selera.Gulasz warzywny z purre ziemniaczanym i sałatką z buraczkówZapiekanka makaronowa z warzywami i świeżymi ziołami w sosie z pieczonej paprykiWarzywne pulpety po meksykańsku z brązowym ryżem i sałatką z fasolki szparagowej z kukurydzą. Łosoś pieczony z pomidorkami cherry podany na tabule warzywnym.Kebabczety wegetariańskie z kaszą kus kus,sosem jogurtowym i sałatką z pekinkiOkoń nilowy z warzywami,ryżem i sosem cytrynowym
PodwieczorekKrem waniliowo karmelowy.Sałatka kebabowa z grillowanym tofu i świeżymi warzywami.Nasza szarlotka z domowym jogurtem.Sałatka z grillowanym tofu,ryżem serem camembert i brokułami.Zupa pieczarkowa z koperkiemPikantna zupa z kapusty pekińskiej z pomidorami i chilliTapioka z wiśniami i cynamonem.
KolacjaFit pizza z szynką, ananasem i mozzarelląTarta warzywna z mini sałatkąFiszkejki z dwoma sosami i miksem sałat.Koreańska sałatka z kapustą, mandarynkami, melonem, orzechami i sosem jajeczno majonezowym.Nasze pierogi ruskie z okrasą i surówką z kwaszonej kapusty.Leczo z fasolą czerwoną w pomidorach z papryką.Sałatka z makaronu ryżowego ze szpinakiem, omletem i pieczoną papryką z dressingiem tajskim